sobota, 16. marec 2024

25. ZBOR ČLANOV KND

Prav na dan žena, 8. marca 2024 smo se člani Koroškega navtičnega društva zbrali na že 25. zboru članov društva. Lep jubilej in dolga doba delovanja društva je za nami. Tudi skozi aktivnosti društva v vseh teh letih je na Koroškem jadranje postalo zelo popularen šport in način preživljanja prostega časa.

Za mano so že trije mandati kot predsednik društva in veseli me porast udeležbe na društvenih aktivnostih v zadnjih letih. Predvsem na največjih dogodkih društva, to sta jesenski Mini Korošica in regata Korošica. Slednja bo to leto doživela že 25. ponovitev! Društvo jo organizira neprekinjeno od leta 2000 in za letos prirpavljamo še posebej zanimiv program, tako da vas lepo vabim k udeležbi.

Vesel sem, da je mene in ostale organe zbor članov soglasno potrdil za nov mandat. To nam vsem, ki skrbimo za realizacijo programa in delovanje društva skozi celo leto, daje motivacijo za delo za naprej.

Na povezavah spodaj lahko dostopate do poročil in načrtov za prihodnje aktivnosti.

Vabim vas, da poravnate članarino, ki za leto 2024 ostaja nespremenjena, in tako podprete delovanje društva. Še bolj pa bom vesel vaše udeležbe na aktivnostih društva.

Jadralski pozdrav!

Gregor Andrejc

Predsednik KND


Povezava do dokumenta Poročilo o delu za leto 2023

Povezava do dokumenta Program aktivnosti za leto 2024

Povezava do dokumenta Izvoljeni organi društva za obdobje 2024 - 2027

Povezava do dokumenta Zapisnik 25. zbora članov z dne 8.3.2024

Povezava do galerije slik iz 25. zbora članov KND


 


Ni komentarjev: