sobota, 17. september 2022

17. MiniKorošica z rekordno udeležbo

Naša regata MiniKorošica postaja vse bolje obiskana in tako nas je vsako leto več jadralcev, ki se z družinami zberemo ob Kočevskem jezeru. Tudi letos ni manjkalo novih obrazov. Prijazno okolje in atraktivne jadrnice ter prijetno druženje ob jezeru in v nadaljevanju dneva v bližnjem kampu nas večino prepriča, da ostanemo na Kočevskem cel vikend. 

Ker je ta regata terminsko slab mesec pred našo Korošico, služi tudi kot odlična priprava in privajanje čutil oz. jadralskih občutkov na najpomembnejši dogodek našega društva - oktobersko regato Korošica.

Kar 17 jadralk in jadralcev na 17. ponovitvi Mini Korošice se nas je v soboto, 10. septembra pomerilo na regatnem polju. V predtekmovanju smo po uvodnem žrebu skupin, odpeljali vsak vsaj tri plove in tako dobili 7 finalistov. Vetra je bilo cel dan ravno dovolj in tako je bilo tudi v zadnjih dveh plovih finala, ki sta po tesnih dvobojih dala odgovor o zmagovalcu ter končnih uvrstitvah letošnje regate.

 

Tokrat so vse stopničke osvojili člani jadralske družine Andrejc. Hinko, Žiga in Grega so, nasmejani in zadovoljni s prikazanim na regatnem polju, prejeli pokale za najboljše tri jadralce letošnje MiniKorošice, ki je še enkrat minila v lepem, sončnem vremenu. 

Čestitke vsem udeležencem za prikazano jadranje in hvala za udeležbo.

Se vidimo na 18. MiniKorošici 2023!

Rezultati - 17. MiniKorošica

Galerija slik

Ni komentarjev: