četrtek, 20. december 2018

Jubilejna 20. skupščina KND


Pretekli petek, 18. 1. 2019, smo udeleženci jubilejne 20. skupščine našega društva preživeli en lep, sproščen in zanimiv večer. Kuhinja hotela Korošica se je že tradicionalno odlično izkazala. Brbončice so nam bile hvaležne. :)


 
Prav tako pa smo poskrbeli za glasbeno razvajanje. Ditka nas je na kratko obiskala in predali smo se njenemu odličnemu glasu. Med obveznim programom pa sta polno plesišče dolgo v noč zibala Matic in Andrej.




Kot se za jubilej šika, smo se v UO odločili podeliti priznanja za dolgoletno predano delo v društvu. Nekdanji blagajničarka Jožica Radoševič in dolgoletni tajnik Hinko Andrejc sta bila zelo prijetno presenečena in vesela priznanj. Hvala jima še enkrat za vse kar sta dala društvu s svojim delom.






Predsednik Gregor Andrejc je v svojem govoru orisal zgodovino društva, se spomnil zaslužnih za razvoj društva in jasno pokazal svojo pripadnost društvu in zavezanost k uspešnem delovanju tudi v prihodnje.

Soglasno smo potrdili spremembe v sestavi UO društva, ki bodo gonilna sila pri organizaciji dogodkov v jubilejnem 20. letu delovanja društva.


Tradicionalno smo podelili prehodni pokal društva ekipi Oštro sailing team, skiperja Gregor Andrejc.

Naše druženje je kar prehitro minilo.









Vabljeni v čim večjem številu na društvene dogodke v 2019!

Galerija slik.
Poročilo o delu v 2018 in plan za 2019.

Ni komentarjev: