sreda, 2. marec 2016

VABILO H KLUBSKIM AKTIVNOSTIM V 2016

Moja glavna poudarka lanskega jadralskega leta sta dva. Zaključek regate okoli sveta - Volvo Ocean Race, ki velja za eno najbolj ekstremno in medijsko podprto regato okoli sveta. Tokrat so jo uspešno zaključile tudi SCA – povsem ženska ekipa, kaj zaključile, še zmagale so eno etapo. Kapo dol. V domačem delu pa obuditev jadranja na Ivarčkem jezeru. Celo poletje smo namreč imeli možnost jadrat in nemalokrat je bilo tudi vetra dovolj za prav adrenalinske minute na vodi.
          
Ponosni pa smo lahko tudi na odlično izpeljano Korošico 2015, ki nam jo je skupaj z udeleženci, uspelo organizirati in doživet prav na poseben, pristen način. Mislim, da nisem edini v društvu oz. upravnem odboru, ki mu je ta dogodek dal dodatnega elana za nadaljnje delo in organizacijo dogodkov društva.

Vabim vas k podaljšanju oz. obnovi članstva in sodelovanju pri aktivnostih kluba ter sooblikovanju programa. Vsi predlogi, kritike in pohvale so dobrodošli na e-poštni naslov drustvoknd@gmail.com. Za boljše obveščanje nam javite vaš e-poštni naslov oz. spremljajte našo spletno stran – www.knd-jadralci.si in Facebook stran - www.facebook.com/pages/Koroško-navtično-društvo.
                                                                                                        
 Lep pozdrav!
Gregor Andrejc
Predsednik KND

Povezava do dokumenta: Program dela za 2016 in poročilo za 2015

Ni komentarjev: