ponedeljek, 14. april 2008

3. navtični večer KND

Tokratni, že tretji, navtični večer je potekal v petek 11. aprila zvečer v kletnih prostorih gostišča Aerodrom Slovenj Gradec v Turiški vasi. Naša tokratna gosta sta bila svetovno poznana Andraž Mihelin in Kristian Hajnšek. Najbolj sta znana po sodelovanju v čez-atlantski regati Transat 6.50, ki poteka na vsega 6,5 m dolgih dirkalnih ''bolidih''. Predstavila sta nam celotno ekipo 4ocean, orisala pot od začetka projekta do danes, povedala nekaj o prihodnjih planih in še mnoge druge zanimivosti. Predstavitev je bila izredno zanimiva za tiste, ki njuno pot spremljajo od vsega začetka pa tudi za tiste, ki o njiju prej niso vedeli dosti. Po predstavitvi smo ob giricah prijetno poklepetali z gostoma, ki ju nismo izpustili iz rok do pozne večerne ure.
Žal je bila udeležba pod pričakovanji in si organizatorji podobnih večer lahko želimo le, da bi nas bilo v prihodnje zaradi vzdušja precej več, sploh pri tako uglednih gostih kot sta bila tokratna.

Uvodni nagovor sekretarja Hinka

Predstavitev Andraža in Kristiana




Levo: Klepet ob ''cvičku''

Desno: Ženski del prisotnih







Za konec pa še zanimiv projekt ekipe 4ocean, ki so ga razvili tekom razvijanja 509 in 510-ke. Za predstavo pa še omenjana cena - 16.000€.



-----------------------------------

Prispevek pripravil: David Andrejc

1 komentar:

David pravi ...

Ravno sem zbrisal nek sumljiv komentar, ki vodi na še bolj sumljiv naslov.

Nikdar ne klikajte kaj takega v kar niste prepričani.

V vednost za drugič, če ne bom uspel pravočasno izbrisati podobnih stvari.