četrtek, 15. november 2007

Predstavitev bloga

Spoštovani člani in drugi obiskovalci spletnega dnevnika Koroškega navtičnega društva.

Kot ste opazili, se nahajate na malce drugačni spletni strani kot ste jo morda vajeni. Gre za vse bolj popularno obliko, ki se ji reče blog oz. poslovenjeno spletni dnevnik. Prikaz dodanih vsebin poteka po kronološkem zaporedju. Za lažjo navigacijo po strani, ustvarjalci predlagamo, da si najprej pomagate s seznamom kategorij na desni, saj tako dobite tematsko smiselno povezani zapise. Na začetku, se vam bo morda zdela ta oblika nekoliko nerodna in nepriročna, vendar boste s časoma ugotovili nasprotno, saj bodo aktualne stvari vedno na dlani, na naslovni strani.

Za to obliko smo se ''omladinci'', ki smo se odločili prenoviti klubsko spletno stran, odločili zaradi začetnih težav z izdelavo klasične internetne strani in navsezadnje zaradi same enostavnosti in preglednosti le-te.

Pozivamo vas, da vneto komentirate in naj postane blog zbirališče članov oz. neke vrste klepetalnica. Pri komentiranju vam ni potrebno biti prijavljen, vendar vas prosimo, da se zaradi preglednosti in legitimnosti na koncu podpišete.

To bi bilo za enkrat vse, če pride do kakšne nove ideje oz. pravila vas bomo o tem seveda obvestili.

Lp, David in Gregor Andrejc

Ni komentarjev: